Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Najbolji: Josip Zirn, Marija Šola, Plivački klub „Đakovo“ i Šahovski klub „Dama“

  TRADICIONALNI IZBOR NAJBOLJIH SPORTAŠA, SPORTAŠICA, SPORSKIH EKIPA GRADA ĐAKOVA ZA 2010. GODINU

  Najbolji: Josip Zirn, Marija Šola, Plivački klub „Đakovo“ i Šahovski klub „Dama“

  Pred rekordinim brojem posjetitelja sinoć je  u Hrvatskom domu kulture održana svečanost proglašenja  najboljih sportaša, sportašica i sportskih ekipa grada Đakova u 2010. godini.

  Prema mišljenju prosubene komisije najbolji sportaš grada Đakova je Josip Zirn, član Konjičkog kluba „Ergela Đakovo“ koji se u kategoriji dvoprega plasirao na Svjetsko prvenstvo u Parizu. Drugo mjesto pripalo je rukometašu Tomislavu Bošnjaku, najboljem strijelcu Dukat prve hrvatske rukometne lige. Član Hrvačkoga klbua „Triangle“ Dennyu Vukoviću, za niz uspjeha u kadetskoj konkurenciji grapplinga, pripalo je treće mjesto.

  U konkurenciji sportašica prvo mjesto pripalo je svjetskoj prvakinji u grapplingu Mariji Šola, članici Hrvačkoga kluba „Triangle“. Druga je atletičarka Maja Pačarić, a treće mjesto zauzela je mlada tenisačica Leonarada Jagodić.

  U konkurenciji muških ekipa prvo mjesto osvojio je Plivački klub „Đakovo“, drugi su nogometaši kuševačkoga Torpeda, dko je treće mjesto pripalo Rukometnom klubu „Đakovo“.

  U ženskoj konkurenciji najbolje su bile članice Šahovskog kluba „Dama“, druge su đakovačke odbojkašice, dok je treće mjesto pripalo Košarkaškom klubu „Meteor Đakovo“.

  Prosudbena komiisja dodijelila je i posebne nagrade:  Hrvačkom klubu „Triangle“ za organizaciju i ostvarene rezultate na 1. Svjetskom prvenstvu u grapplingu za kadete, juniore i veterane. Posebnu nagradu primile su i članice kadetske ekipe Ženskoga rukometnoga kluba „Pan Đakovo“ za osvojeno šesto mjesto na Prvenstvu Hrvatske u Umagu. Za sportsku nadu godine proglašen je Tin Takač, član Plivačkoga kluba „Đakovo“.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog