Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Fortuna pregazila gradskoga rivala!

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  Fortuna pregazila gradskoga rivala!

  13. KOLO

  FORTUNA – SILOS           8:0

  Gradski derbi oba trenera započela su sa najjačim adutima. Fortuna je krenula sa Denisom Lekom Livićem i Ivanom Živkovićem, dok su se silosovci odlučili za Ivana Kajbu i Marinka Matića.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=SwZzQanUzsk

  Furioznom igrom u prva dva seta Denis Leko Mlivić raznio je Ivana Kajbu koji je svoje mjesto prepustio Zvonku Mihaljeviću. Unatoč promjeni, Fortunin igrač srušio je izvrsnih 645 čunjeva napravivši razliku od 92 čunja. Kuglačku ljepoticu odigrali su Ivan Živković i Marinko Matić. Matić je u prva dva seta poveo sa 1,5;05, ali u slijedeća dva dominirao je iskusni Živković. Utakmica je odlučena u 27 bacanju posljednjega seta kada je Matić promašio oba čunja, a Živković u dva bacanja srušio „devetke“. Za samo pet čunjeva Živković (624) je upisao bod iako je i Matić odigrao odličnu partiju srušivši 619 čunjeva.

  U drugom i trećem paru, nošeni odličnim rezultatima svojih kolega, Fortunini igrači također su napravili odlične rezultate: Budimir Dragojević (589), Darinko Radoš (5812), Mile Drmić (610), Igor Jukić (575). Kuglači Silosa postigli su slijedeće pojedinačne rezultate: Ivan Jkaba i Zvono Mihaljević (553), Goran Parač 8549), Slobodan Brajković (545), tomislav Dumančiuć i Ivan Raković (524), Željko Liović (562).

  Čak tri igrača srušila su preko 600 čunjeva, tako da nije čudo  rušenje rekorda kuglane: kuglači Fortune srušili su fenomenalnih 3624 čunja što je za pet čunjeva više od najboljeg rezultata postignutog na ovoj kuglani.

  Ovom pobjedom Fortuna se revanširala za jesenski poraza od 7:1 i s nova dva boda pretekla je  gradske rivale.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog