Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uvjerljiva pobjeda đakovačkih košarkašica

  B – 1 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LGA ISTOK – DJEVOJKE

  Uvjerljiva pobjeda đakovačkih košarkašica

  3. KOLO

  METEOR ĐAKOVO – BROD NA SAVI        91:64

  httpv://www.youtube.com/watch?v=6o9Zo7M-0jA

  Uvijek neugodnu ekipu  trenera Dražena Rimarčuka u kojoj su tri kadetske reprezentativke, đakovačke košarkašice pobijedile su odličnom obranom i raspoloženom igrom u napadu u kojoj su dominirale Marina Grbeša sa 23 koša, Marina Blažević sa 18 i Jelena Duvnjak sa 17 koševa. „Meteorke“ su do odmora napravile prednost od 13 koševa, a utakmicu su prelomile u trećoj četvrtini  kada su u pojedinim trenucima vodile i sa više od dvadeset koševa prednosti.

  Uz spomenutu trojku dobru partiju pružile su i Petra Šola sa 10 koševa, Kuna je dodala 6, Vuksanović 5, po četiri su zabile Šetka i Grlić, a dva puta u listu strijelaca upisale su se Gadžić i Radnić. Još su igrale: Ćorić i Džaja.

  * * * * *

  A – 2 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

  9. KOLO

  MLADOST (ČAČNCI) – METEOR ĐAKOVO             118:61

  Košarkaši Meteor Đakova iz kola u kolo susreću se sa novim problemima. Na utakmicu u Čačince, prvoplasiranoj Mladosti,  Đakovčani su otišli dodatno oslabljeni: bez braniča Barića i Omazića što je predstavljalo veliki problem u organiziji igre. Odlični domaćini već u samom početku napravili su osjetnu razliku koja se iz minute u minutu povećavala. Mladi đakovački igrači jednostavno su se pod košem uplašili visokoga centra Pušića tako da su promašivali čiste zicere. Konačan rezultat govori sve o razlici u kvaliteti suparnika.

  Trener Mario Omazić nada se da će do slijedeće nedjelje uspjeti kompletirati momčad koja bi protiv Virovitice trebala prekinuti crni rezultatski niz.

  Strijelci za Meteor Đakovo bili su: Kruljac 21, Ćorić 15, Ćurić 4, Duvnjak 4, Tadić 2, Dumančić 5, Žeravica 6, Gadžić 4.

  * * * * *

  B- 1 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

  Utakmica  9. kola između Škole košarke „Sedam“ i Strmca iz Nove Gradiške nije odigrana jer u zakazano vrijeme gosti nisu došli na teren. Sucima susreta preostalo je samo da podbace loptu i označe kraj sureta kojega će đakovački školarci dobili službenim rezultatom 20:0.

  * * * * *

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA KADETE

  3. KOLO

  METEOR ĐAKOVO –SVJETLOST BROD                    54:112

  Video:video – meteor – brod kadeti

  Prva četvrtina nije nagoviještavala katastrofu đakovačkih kadeta. U ravnopravnoj igri gosti iz Broda dobili su prvi dio sa 29:23. U tom periodu igre u đakovačkim redovima dominirao je Filip Ćurić, strijelac  11 koševa. U drugoj četvrtini trener Tomić stalno je mijenjao  najboljeg strijelca Ćurića i igra Đakovčana se raspala. Kadeti Meteora postigli su samo osam, a primili 32 koša. U drugom poluvremenu Brođani su stigli do 112 koševa ostavivši domaćina na minus 58.

  Strijelci za Meteor Đakovo bili su: Martinović  8, Marjanović 4, Čupić 7, Car 6, Ćurić 15, Grbeša 2, Radoš 15. Još su igrali: Stipanović, Fekete, Patrun, Alduk, Krpan. Trener: Nebojša Tomić.

  * * * * *

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA POČETNIKE

  3. KOLO

  HRVATSKI SOKOL – METEOR ĐAKOVO                  64:42

  Đakovački početnici do odmora su vodili 26:24. U nastavku Đakovčani se više nisu mogli oduprijeti fizički snažnijim Osječanima koji su preokrenuli rezultat i došli do visoke pobjede.

  Strijelci za Meteor Đakovo bili su: Hajduković 14, Sesar 2, Šola 4, Tomić 4, Bušić 12, Šutalo 4, Katalinić 2.  Još su igrali: Bošković, Vidović, Omazić, Bartolović, Topalović. Trener: Marko Müller.

  ŠKOLA KOŠARKE „SEDAM“ – BELIŠĆE     52:55

  U neizvjesnoj utakmici đakovački „školarci“ poraženi su od vršnjaka iz Belišća.

  Škola košarke „Sedam“ igrala je u sastavu: Sabljić 4, Mihić, Platužić 12, Koprčina, Dragić, Francem, Lasić, Prša 4, Vladović 32, Pile, Butković, Banović.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog