Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sve više sadržaja u Centru Amadea

  Nedavno otvoreni Centar Amadea Milosrdnih sestara svetog Križa, u sklopu kojega djeluje i dnevni boravak za starije i osamljene osobe, mjesto je koje nudi sve više sadržaja. Tako je jučer, povodom blagdana Svetog Nikole, održan susret s osobama s invaliditetom o kojima također skrbe sestre. A upravo na temelju tog programa rada s osobama s invaliditetom Samostan Milosrdnih sestara svetog Križa dobio je financijskju potporu na natječaju pod nazivom “Zajedno smo jači” Hrvatskog Telekoma. Riječ je o donaciji od 42 tisuće kuna koje će, kako doznajemo od sestre Rastislave Ralbovsky, biti iskorištene za opremanje namještajem i ostalom opremom.

  Danas je u Centru Amadea održana radionica za izradu božićnih ukrasa u kojoj su, osim korisnika te ustanove, sudjelovali učenici trećeg razreda ekonomskog usmjerenja Srednje strukovne škole. Osim druženja, oni su korisnike počastili i kolačima.

  Dnevni boravak Centra Amadea, koji je otvoren prije dva mjeseca, redovito posjećuje deset do 15 starijih i osamljenih osoba, kaže voditeljica sestra Natalija. Cilj je  proširiti broj korisnika dnevnog boravka kako bišto više osamljenih starijih osoba bilo uključeno u programe koji se nude u Centru Amadea.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog