Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • S nadom i optimizmom u 2011.

  I posljednji dan 2010. godine osvanuo je sa skoro dvocifrenim minusom. Temperature se u Slavoniji kreću od minus 8 do minus 10 Celizijevih stupnjeva, pa, iako snijega nema, sve je bijelo zbog inja i magle koja smanjuje vidljivost. Ceste su suhe, promet se odvija normalno,a tek mjestimice ima poledice na pojedinim dionicama zbog čega je potreban oprez u prometu.

  Hladno vrijeme trebalo bi se zadržati tijekom cijelog dana, uz tek blago zatopljenje za koji stupanj, pa će to vjerojatno utjecati i na doček Nove godine na otvorenom.

  Po trinaesti put za redom Đakovčani će ispratiti Staru i dočekati Novu godinu na korzu, uz program koji počinje u 22 sata. Nastupit će sastav “Nova banda”, Tamburaški sastav “Đerdani”, dok će uoči ponoći zapjevati Krunoslav Kićo Slabinac uz Slavonske dukate. Točno u ponoć uslijedit će čestitka gradonačelnika i šampanjac i vatromet.

  Prema anketi koju smo proveli, Đakovčani 2010. pamte po “lopovluku, krađi, korupciji, aferama, gubitku posla, krizi, recesiji”, a u 2011. priželjkuju “zdravlja, posla i novca”.

  Uoči novogodišnje noći iz policije podsjećaju na akciju “Mir i dobro”, odnosno pozivaju građane da se suzdrže od korištenja pirotehničkih sredstava, posebno na javnim mjestima. Upravo iz tih razloga bit će i pojačana nazočnost policije tijekom noći. .

  SRETNU I USPJEŠNU NOVU GODINU ŽELI VAM VAŠ RADIO

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog