Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Odavno smo prepoznali prednosti Đakova, odgovaraju gradski čelnici

  “Aktualna gradska vlast odavno je prepoznala geoprometne i druge prednosti Đakova kao srca Slavonije, a o tome svjedoči i upravo od ove vlasti prihvaćeni strateški dokument “Plan ukupnog razvoja Grada”, a to je valorizirano i u Regionalnom operativnom programu”, odgovorio je na kritike iz HSP-a dogradonačelnik Ivica Mandić upozorivši da takve izjave oporbenih čelnika neće pridonijeti stvaranju poduzetničkog ozračja.

  Iako o preseljenju jedne tvrtke iz koncerna Agrokor na ovo područje nema nikakvih konkretnih naznaka, jer je riječ tek o dugoročnoj strategiji, gradonačelnik Zoran Vinković ipak je za siječanj sljedeće godine najavio susret s predsjednikom uprave tog koncerna na kojem će Grad Đakovo, kako je rekao, ponuditi ne samo svoj geografski položaj, nego i druge mogućnosti koje ima. Uz postojeću industrijsku zonu, to su i dvije nove s potrebnom infrastrukturom, Đakovština i Široko Polje, a grad može ponuditi i prostor Sajmišta u Piškorevcima, kao i najniži komunalni doprinos u Slavoniji, te, ako to bude potrebno, i besplatno zemljište.

  Nazvavši svoje kritičare dušebrižnicima, koje nije propustio podsjetiti i na dugove koje su ostavili iza sebe, gradonačelnik tvrdi da Grad Đakovo u odnosu na broj stanovnika ima najnižu stopu nezaposlenosti.

  S tim u vezi rekao je da je aktualna gradska vlast ne nudi prazne priče, nego konkretne projekte i mjere i spremna je učiniti sve kako bi privukla investitore u Grad.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog