Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Caritasova akcija “Za 1000 radosti”

  Osmu godinu za redom Hrvatski Caritas provodi nacionalnu božićnu akciju „Za 1000 radosti“ kojoj je cilj prikupljanje pomoći obiteljima u potrebi. U Caritasu očekuju da će se brojni građani i tvrtke, i pored nepovoljnih gospodarskih prilika, priključiti akciji i pokazati svoju solidarnost s onima u potrebi, odnosno s obiteljima koje se ne mogu nositi s teškoćama, neimaštinom, bolešću, a često nemaju ni snage, ni volje, ni mogućnosti da same krenu iznova, da same promijene svoj životni put. Mnogi ne mogu dalje bez snažne podrške društva u cjelini”, navodi Fabijan Svalina, vršitelj dužnosti ravnatelja Hrvatskog Caritasa.

  “Iskustvo proteklih sedam godina provođenja akcije „Za 1000 radosti“ naučilo nas je da je često potrebno samo malo da bi se pokrenuo lanac dobra i čudesnih promjena. Obitelji koje se već godinama nose s nerješivim problemima, iskusivši dobrotu drugih, kao da postaju spremnije nositi se sa svojim problemima i mijenjati svoj životni put”, ističe velečasni Svalina koji poziva građane i tvrtke da se priključe akciji u skladu sa svojim mogućnostima.

  Akcija je započela s Božićnim vremenom, ali će se prikupljanje sredstava i njihova distribucija protegnuti do kraja Božićnog vremena u siječnju 2011.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog