Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Oprez i strpljenje u prometu

  Badnjak je – dan iščekivanja Betlehemskog Novorođenca – Novorođenca koji, kako to u svojoj božićnoj poruci ističe nadbiskup Marin Srakić, “pruža nadu, smisao i cilj svakom čovjeku, posebno onima koji su umorni od života i životnih tegoba”.

  A da životnih tegoba ima potvrđuju i događanja u protekla 24 sata na području Đakovštine, od prometne nesreće koja se jučer poslijepodne dogodila između Koritne i Šodolovaca u kojoj je od posljedica na putu do bolnice preminuo pedesetdevetogodišnji Gojko Š. iz Vučevaca, do slučajeva obiteljskog nasilja i drugih događanja.

  Zbog svega toga, a posebno zbog očekivane gužve tijekom prijepodneva, te u večernjim satima uoči Polnoćke, iz policije pozivaju na oprez i strpljenje u prometu.

  Iz preventivnih razloga jučer je i na području Đakova provedena akcija “Blagdani bez alkohola” tijekom koje je policija vršila pojačanu kontrolu alkoholiziranosti vozača i darivala disciplinirane vozače.

  Ovakve kontrole prometa potrebne su, slažu se i sami vozači koji su ugodno bili iznenađeni reakcijom policije.

  Istodobno s akcijom “Blagdani bez alkohola”, policija provodi i akciju “Blagdani bez petardi”. Uz upozorenje na moguće tragične posljedice, policija poziva  na suzdržanost pri upotrebi pirotehničkih sredstava.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog