Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uspješna rukometna subota!

  SPORTSKI VIKEND

  Subota je bila uspješna za đakovačke rukometne ligaše. Rukometaši Đakova u 10. su kolu na svom parketu osvtvarili rutinsku pobjedu 34:31 protiv labinskoga Mladoga rudara. Najzaslužniji za novu đakovačku pobjedu je Tomislav Bošnjak, strijelac 12 golova.
  Odličan posao a ogsotovanu u Dardi napravile su riukkometašice Pan Đakova. U 7. kolu Druge hrvatske rukometne lige Sjever slavile su sa minimalnih 27:26 protiv istoimene ekipe. U đakovačkim redovima dominirala je Ana Grbeša sa 10 postignutih golova.

  * * * * *

  Derbi susret 16. kola Treće hrvatske nogometne lige Istok protiv Slavije iz Pleternice, nogometaši Đakova uspješno su riješiliu svoju korist rezultatom 2:1. U prvom poluvremenu domaći su, golovima Švađumovića i Baršića poveli 2:0 što je, na kraju, bilo dostatno za nova tri boda.
  Nogometaši Croatije na gostovanju u Prelogu poraženi su 3:2 od domaće Mladosti.

  * * * * *

  Košarkaši Meteor Đakova u 7. su kolu A – 2 Hrvatske košarkaškelige Istok doživjeli težak poraz 124:73 od Osječkoga sokola. Bez ozlijeđenoga centra Davora Mikulića Đakovčani nisu mogli pružiti ozbiljniji otpor dosada neporaženoj momčadi lige.

  * * * * *

  Uspješni su u 8. kolu Druge hrvatskelige bili i đakvoački kuglači. Fortuna je sa visokih 7:1 slavila protiv požeškoga Obrtnika, dok je Silos sa 6:2 bio bolji od Pakraca.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog