Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đole oduševio Slavonce

  Predvođen tamburaškim sastavom Zorule, dugo očekivani gost Đorđe Balašević, stigao je u Osijek, na prvu postaju Toura 2010, koji će u organizaciji tvrtke Thorax Promotion, osim Osijeka posjetiti Split i Zagreb.
  O zanimanju za ovaj događaj dovoljno je rekao podatak o rekordno brzoj prodaji ulaznica, o brojnim predstavnicima medija koji su popratili i večerašnji doček dragog gosta, te obožavateljima koji su ”okupirali” prostor oko dvorane satima prije samog događanja.

  U prostoru dvorane Gradski vrt, Balaševića je pozdravio i osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo koji je gostu uručio monografiju Osijeka, a kako to običaji i nalažu, gosta je počastio kruhom, solju i čašicom domaće rakije. U svom obraćanju okupljenima, osječki gradonačelnik je zaželio i skori ponovni dolazak Đorđa Balaševića u Osijek, gdje je uvijek drag gost.

  Đorđe Balašević se okupljenima obratio u svom već dobro znanom duhovitom stilu koji jednostavno plijeni sve one koji se nađu u njegovom krugu. Zahvalio se Osijeku na dočeku, na zanimanju za njegovo stvaralaštvo te naznačio još jednom kako ”oni koji su povukli neke granice” ne mogu razdvojiti njega i njegovu publiku. Posebno je bio dirnut Đoletovim portretom, poklonom kojeg mu je uručio osječki karikaturist Miroslav Gerenčer – Gero.

  Koliko fanovi vole svog idola, vidjelo se malo zatim, kada se Đole polako i neprimjetno došetao do ulaza za publiku kako bi se s njom i pozdravio. Oko njega se u trenu stvorila gužva u kojoj su svi poželjeli njegov autogram, zajedničku fotografiju, a ne treba ni reći da su, ono što je znakovito za njegov status među obožavateljima, svoju sekundu sa Đoletom potražili pripadnici svih generacija.

  Nakon dugog druženja s publikom, Đole se istoj obratio u dvorani prije same premijere filma, kada je dočekan ovacijama pune dvorane. Predstavio je dio glumačke ekipe koja je došla u Osijek kako bi se predstavila osječkoj publici a prave ovacije doživjela je glumica Mira Banjac, glumačka legenda s ovih prostora.
  Premijeru filma posebno je označila posebna scenografija postavljena na ulazu u dvoranu, publika je na poklon dobijala bombone i ”šećerleme”, a po odlasku i plakate za osječki dio Toura, kao još jednu dodatnu uspomenu ovom jedintvenom eventu.

  Tour se nastavlja spekatakularnim koncertom ”Đorđe Balašević i Panonska mornarica ”, pred rasprodanom Dvoranom Gradski vrt. Obzirom da se i na koncertu očekuje velika gužva organizator poziva posjetitelje koji dolaze osobnim automobilima, da za parkiranje koriste parkirališta obližnjih trgovačkih centara.

  Ulaz u dvoranu bit će otvoren od 18,00 sati, a koncert počinje u 20,00 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog