Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Aktualna Miss Hrvatske i atraktivne manekenke u novom spotu ‘Ej lutkice’

  Popularni tamburaški sastav Slavonia band ponovo je snimio video spot koji će podići prašinu! Upravo onako kako je najavio Branko Ilakovac, frontmen Slavonia banda, da im ‘najljepše djevojke postanu neizostavan dio njihovih spotova spajajući tako vizulanu ljepotu s glazbenom’ – tradicija se nastavlja. Naime, u novom spotu za pjesmu ‘Ej lutkice’ pojavljuju se – aktualna Miss Hrvatske Katarina Banić te manekenke Maja Glodić, Manuela Pasarić, Marija Banić i Meri Benčić. I ovaj će spot kojeg je režirao Darko Drinovac, ne treba sumnjati postići veliku gledanost (baš kao i prethodni ‘Zlatna polja’ koji je na Youtubeu je pogledan preko 300 tisuća puta!).

  U prilog popularnosti velikog hita Slavonia banda ‘Ej lutkice’ govori podatak da je ta pjesma na Youtubeu poslušana preko 93 tisuće puta. Spot za pjesmu ‘Ej lutkice’ snimljen je prošlog vikenda u kristalnoj dvorani opatijskog hotela ‘Kvarner’ i uskoro će se moći vidjeti na domaćim televizijama. Novi styling Slavonia banda osmislio je Marko Grubnić, a kako on izgleda – provjerite u novom spotu.

  Podsjetimo, pjesma ‘Ej lutkice’ koja osvaja na prvo slušanje govori o fatalnoj ženi, lutkici zbog koje je muškarac spreman na sve – promijeniti sebe i život na koji je navikao. Pjesma je to jednog od naših najplodonosnijih autora Borisa Đurđevića koja je napravljena u njegovom prepoznatljivom rukopisu. Riječ je o drugom singlu s njihovog nadolazećeg albuma koji se već s nestrpljenjem očekuje budući da svaka pjesma Slavonia banda postane hit i osvaja vrhove top ljestvica radija.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog