Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sveti Otac dolazi na grob Alojzija Stepinca

  Sveti Otac Benedikt XVI posjetit će Hrvatsku u prvoj polovici sljedeće godine. Tu vijest zajedno su najavili predsjednik Republike Ivo Josipović, predsjednik Hrvatske biskupske konferencije đakovčako-osječki nadbiskup Marin Srakić i zagrebački kardinal Josip Bozanić. “Sveti Otac prihvatio je poziv biskupa Hrvatske biskupske konferencije, predsjednika Republike i predsjednice Vlade”, pojasnio je u izjavi za naš Radio đakovčako-osječki nadbiskup Marin Srakić.
  Program boravka i točan datum dolaska Svetog Oca bit će poznat uskoro, najavljuje nadbiskup Srakić uz napomenu da papa dolazi u Godini obitelji, a posjetit će grob Alojzija Stepinca povodom 50. obljetnice njegove smrti.
  Pohod Svetog Oca je događaj od izuzetne važnosti za svaku zemlju koju posjećuje i mjesnu Crkvu jer je to poticaj, kaže predsjednik HBK.

  Citirajući predsjednika Republike Hrvatske da je blagodat dolaska Svetog Oca važnija od troškova, nadbiskup Srakić odgovorio je na kritike i još ranije izrečene tvrdnje da je papin dolazak u ovome trenutku nepotreban trošak za Hrvatsku.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog