Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinkoviću četvrti gradonačelnički mandat

  odgovor brlosicuZoran Vinković (HDSSB) osvojio je svoj četvrti gradonačelnički mandat. Prema konačnim, ali još uvijek neslužbenim podacima Gradskog izbornog povjerenstva, on je u drugom krugu dobio je 52,35 posto glasova, dok je njegov protukandidat Jasenko Ivanetić (HDZ) dobio 45, 48 posto. Od 23.527 birača u drugom krugu glasalo je 11.968 ili 50,87 posto.
  Komentirajući izborne rezultate Vinković je kazao da nije iznenađen, te je pozvao sve političke opcije na zajednički rad za bolji život za sve građane Đakova.
  Upućujući čestitku pobjedniku, Jasenko Ivanetić istaknuo je da je presudila sinergija glasova stranaka koje su dosad bile u koaliciji s njegovim protukandidatom. “Većina je rekla da ne želi promjene i tu činjenicu prihvaćam”, izjavio je Ivanetić poručujući da nastavlja svoj politički angažman u Gradskom vijeću.

  Drugi krug lokalnih izbora održan je i u Trnavi gdje je načelničko mjesto zadržala dosadašnja načelnica Irena Mikić Brezina (HDSSB), a svoju dosadašnju poziciju zadržao je i nezavisni Slavko Tidlačka u Levanjskoj Varoši, kao i HDZ-ov Mijo Raguž u Strizivojni.
  Do promjena je došlo u Satnici Đakovačkoj gdje je novi načelnik Željko Šimić (HNS) i u Viškovcima gdje je novi načelnik Ante Krištić (HDSSB).

  Blog