Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Večeras je rukometna fešta!

  PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

  26. KOLO

  ĐAKOVO – SENJ 41:28  (21:13)

  Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 800. Suci: Cupek i Kožuhar (Garešnica).

  ĐAKOVO: Juzbašić, Kovač 10, Boris Lubar 1, Poljičak 1, Ivan Barberić 6, David Lubar 4, Tot 6, Petrović, Perlić 2, Kurtović 2, Klepo 1, Sučić, Šunda 1, Punda 2, Tomilsv Barberić 4, Pongračić 1. Trener: Daniel Špehar.

  SENJ: Brdar 9, Prpić, Tomljanović1, Fero, Butorac 2, Kremenić 11, Ćosić 1, Nekić. Trener: Dragan Ostojić.

  http://www.youtube.com/watch?v=tFS8_FHU7Ww&feature=youtu.be

   

  rukomet - publika

  Hvala vjernoj publici!

  Golovima Kovača, Tomislava i Ivana Barberića Đakovčani su u 5. minuti poveli 4:1 i već je tada bili jasno kakav će tijek utakmice biti. Doduše, gosti su u 8. minuti smanjili na 5:3, ali malo ozbilknosti i u 11. minuti već na semaforu stoji 9:3. U 19. minuti Đakovčani su u ezgibicijskoj igri stigli do 15:6, a igru za publiku kreirali su Šunda, kapetan Barberić, Pongračić i Kovač koji je za 30 minuta postigao devet golova. Do odmora domaći su igrali za publiku, a na odmor su otišli s plus 8.

  rukomet - 2

  Raspoložena đakvoačka krila

  U nastavku susreta, kada je rezultatska neizvjesnost bila riješena, trener Daniel Špehar u igru je poslao igrače s klupe.  Raspoloženi u napadu bili su Tot sa šest, David Lubar s četiri i Ivan Barberić s 3 postignuta gola. Činjenica da su se svi igrači (dakako, osim golmana) upisali u listu strijelaca govori o odličnoj napadačkoj igri domaćina. Egzibicija je nastavljena, a već u 50. minuti cijela dvorana i igrači počeli su slaviti naslov prvaka. Vaš novinar ispričava se što je premalo govorio o utakmici ili dio pobjedničke atmosfere zabilježili smo i mi, za povijest!

  rukomet - prvaci

  Povratak u premijer ligu – RK “Đakovo”

  Duga i naporna sezona je završila na najbolji mogući način: đakovački rukometaši ovojili su naslov prvaka Prve hrvatske rukometne lige čime su stekli pravo natupa u Premijer ligi. Na taj način vratili su dio stare slave đakovačkoga rukometa. Osim toga, protekli vikend Đakovčani su osvojili i treće mjesto u Kupu Hrvatske gdje su i Zagrepčanima, Porečanima i Umažanima pokazali da znaju igrati rukomet. Zato, čestitike svima uz tvrdnju da je đakvoački sport dobio još jednoga prvoligaša (uz šahistice „Dame“, šahiste Đakova, kugalčice Đakova, kuglače Fortune).

   

  rukomet - vol

  Majstor Imra vodio je računa o prehrani

  rukometna festa

  Uz ulaznicu i majica RK “Đakovo”

  rukomet - proslava

  Proslava povratka u premijer ligu je počela

   

   

   

   

  Večeras je naša fešta!

  Blog