Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predizborna kampanja u programu Radio Đakova

  Mirjana AdricNakon što je Gradsko izborno povjerenstvo objavilo pravovaljane kandidature za gradonačelnika Đakova i za Gradsko vijeće i formalno je počela predizborna kampanja. S tim u vezi, direktorica Radio Đakova Mirjana Adrić danas je upoznala gradonačelničke kandidate i nositelje lista za Gradskog vijeće s pravilima praćenja predizborne kampanje za lokalne izbore 2013. godine u programu Radio Đakova.
  Nakon izvlačenja redoslijeda, prvi termin za predstavljanje gradonačelničkog kandidata je u srijedu u 11,15, a završni termin je sučeljavanje gradonačelničkih kandidata u petak, 17. svibnja točno u podne, a liste za Gradsko vijeće, koje nisu istaknule gradonačelničkog kandidata, predstavit će se 16. svibnja u prijepodnevnim satima.
  Kao i ranijih izbora, svi će kandidati imati mogućnost pod jednakim uvjetima predstaviti se u programu Radio Đakova, ističe direktorica Adrić.

  Pravila za praćenje kampanje za općinske načelnike i općinska vijeća, kojih je na području Đakovštine devet, objavljena su na stranici Radio Đakova. Osim pravila, objavljen je i redoslijed predstavljanja kandidata prema abecednom redu općina. Svi kandidati pozvani su upoznati se s tim pravilima i redoslijedom, te svoje sudjelovanje potvrditi marketingu Radio Đakova.

  Blog