Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ivanetić: “Sigurnost djece na prvom mjestu”

  ivanetic o prometuGradonačelnički kandidat koalicije HDZ-a, HSS-a, SU-a, HSP-a dr. Ante Starčević i HSLS-a Jasensko Ivanetić obećao je da neće za promet otvarati Ulicu kralja Tomislava. “Jamčim i obećavam da nam je sigurnost djece na prvom mjestu i zato neću otvarati ovu ulicu”, kategorično je najavio Ivanetić.
  Ivanetić je najavio i uređenje prostora između dviju zgrada Goranove škole, odnosno, kako je rekao, taj prostor planira povezati igralištem kako bi djeca i mladi dobili primjeren prostor za igru.
  Josip Tomičić, kandidat na listi za Gradsko vijeće, ukazao je na problem arhitektonskih barijera u Mjesnom odboru Centar.
  “Dječja kolica i invalidska kolica nemaju pristup ustanovama, a nitko iz grada se nije pokrenjuo da riješi taj problem”, upozorio je Tomičić.
  Na konferenciji za novinare održanoj ispred Nazorove škole kandidati HDZ-a i koalicijskih partnera upozorili su i na činjenicu da Đakovo, uz Petrinju, spada među gradove s najmanje izgleda za zapošljavanje. S tim u vezi gradonačelnički kandidat Ivanetić prozvao je aktualnu gradsku vlast koja nije ništa učinila i koja ni ne može ponuditi ništa u vezi toga. “Pokazali su što su znali, vrijeme je za nove ljude”, zaključio je Ivanetić.

  Blog