Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I HSS poziva birače na podršku Ivanetiću

  hss_logoNakon HSP-a, poziv biračima da u drugom krugu svoj glas daju kandidatu HDZ-ove koalicije Jasenku Ivanetiću, uputila je i Gradska organizacija HSS-a.
  U priopćenju, koje potpisuje predsjednik Florijan Eberhardt, ističe se da je “12 godina Vinkovićeva politika nerada, stagnacije, sukoba i izolacije dovela do toga da je grad Đakovo na dnu svih gospodarskih pokazatelja, odnosno grad u kojem je nemoguće doći do posla”.
  “HSS je upozorio javnost da gradonačelnik u svom paničnom nastojanju da se pod svaku cijenu održi u fotelji, podcjenjivački vrijeđa i omalovažava sve one koji iznose istinu te istinski žele bolje, žele napredak i pozitivne promjene u gradu”, navodi se u HSS-ovu priopćenju uz konstataciju da je gradonačelnik svoju “nekulturu, prijetnje i nedopustivo ponašanje ponovio i nakon poraza u izbornoj noći”.
  Eberhardt proziva Vinkovića da dotacijama iz gradske blagajne ovih dana pokušava jeftinim predizbornim trikovima zamagliti 12 godišnji nerad ne bi li novom obmanom došao do glasova, umjesto da radi na razvojnim projektima.

  Blog