Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Završena projektna dokumentacija za novu zgradu KBC-a Osijek

  U prostorijama Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC- a Osijek jučer ( 27. prosinca 2023. godine) održana je završna konferencija projekta „Priprema strateškog projekta izgradnje novog KBC-a Osijek“.

  Klinički bolnički centar Osijek, kao korisnik nepovratnih sredstava, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije 16. travnja 2019. godine potpisali su Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za provedbu projekta „Priprema projekta izgradnje novog KBC-a Osijek“. Ukupna vrijednost projekta iznosi 4.684.318,80 eura od kojih je nepovratno 3.981.670,98 eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ostatak sredstava osigurava KBC Osijek iz vlastitih sredstava te Vlada Republike Hrvatske i Ministarstvo zdravstva. Razdoblje provedbe projekta je od 1. svibnja 2019. godine do 31. prosinca 2023. godine u sklopu kojega je provedena priprema projektno-tehničke dokumentacije i studijske dokumentacije potrebne za strateški projekt izgradnje i opremanja novog KBC-a Osijek u Gackoj ulici.

  Nakon završetka projektne dokumentacije čeka se građevinska dozvola za novi KBC površine veće od 215 tisuća četvornih metara koji će, među ostalim,  imati 6 nadzemnih i 2 podzemne etaže, 1400 parkirnih mjesta, 1300 kreveta i 38 kirurških dvorana.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog