Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • „Na početku došašća prikladno je moliti se za vjeru koja će biti djelotvorna i u odnosu prema Bogu i u odnosu prema bližnjima”

  Paljenjem prve adventske svijeće počelo je vrijeme došašća – iščekivanja najradosnijeg kršćanskog blagdana Božića. Brojni vjernici u vrijeme adventa redovito pohode jutarnje mise zornice kako bi što spremnije dočekali Isusovo rođenje.

  Tako je jutros bilo i u samostanskoj crkvi Milosrdnih sestara svetog Križa gdje je misu predvodio velečasni Ivan Andrić.

  U vrijeme došašća trebamo graditi takvu vjeru u sebi koja se rađa iz susreta s božjom riječju, sa Svetim pismom, a ne iz onih sadržaja što samo uskovitlaju osjećaje i nakon toga ostaje tek prašina. Susret s njegovom riječi vraća nas u život, vraća nas u novi život. – Gospodine nisam dostojan da uniđeš pod krov moj nego samo reci riječ. Zato sada, na početku došašća sasvim prikladno je moliti se za dar vjere, za svoju vjeru, za vjeru koja će, kao i satniku, biti djelotvorna i u odnosu prema Bogu i u odnosu prema bližnjima”, poručio je velečasni Andrić u prigodnoj propovijedi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog