Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Velika nagrada Viškovaca protekla je odlično”

  Jučer je u Viškovcima održana izuzetno atraktivna međunarodna motocross i quadcross utrka „Velika nagrada Viškovaca” čiji organizator je Moto klub Viškovci, uz suorganizaciju Općine Viškovci i Turističke zajednice grada.

  Utrka je privukla veliki broj sudionika i posjetitelja i protekla je u odličnoj atmosferi, ocjenjuje Ivan Došen, tajnik Moto kluba Viškovci.

  “Velika nagrada Viškovaca protekla je odlično, prošlo je sve u najboljem redu, to je bilo organizirano kao pozivna utrka pod okriljem Hrvatskog moto saveza što je, na neki način, generalna proba kojom Klub mora dokazati da je sposoban organizirati utrku na razini državnog prvenstva i sa zadovoljstvom mogu reći da smo uspjeli u tome. Imali smo sve skupa 97 izlazaka na rampu, znači fantastičan broj, imali smo sudionike iz Hrvatske, Mađarske, BiH, Srbije, Slovenije i Bugarske. O slavonskoj atmosferi govore snimke na kojima Dalmatinac i Zagorac pjevaju zajedno „inati se Slavonijo”, sve je prošlo super i po reakcijama sudionika možemo biti jako zadovoljni što se tiče gostoprimstva, a što se tiče mirisa oktana i tu možemo biti zadovoljni jer mnogi nisu mogli ni zamisliti da takav događaj uživo može biti toliko atraktivan”, zaključuje Došen ističući da je za organizaciju jednog takvog događaja presudna ljubav.

  „Morate to voljeti i to je jednostavno takav sport i takva ekipa da se to mora voljeti kada se radi sa srcem, onda se i uspije ovakve stvari napraviti”, dodaje Došen ističući i veliku pomoć Općine Viškovci.

  Natjecatelji su vozili 13 disciplina, i ova utrka, kako ocjenjuje Došen, pokazala je da Velika nagrada Viškovaca ima budućnost i da su već počele pripreme i planovi za iduću utrku.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog