Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 27-godišnji vozač završio na triježnjenju

  Tijekom vikenda na prometnicama Đakovštine provedene su najavljene pojačane mjere usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. četiri ubojice u prometu“; alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel.  

  U pojačanim mjerama evidentirano je ukupno 14 prometnih prekršaja od čega 7 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola u krvi.

  Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 23,50 sati u Piškorevcima, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 27-godišnjak iz Strizivojne. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da je imao 1,96 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura, te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova. Isti je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog