Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osječko-baranjska županija nastavila dodjelu potpora za poljoprivrednike

  Potpisivanjem ugovora ukupne vrijednosti 115.659,00 eura s 55 korisnika (39 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva, pet obrta, dva trgovačka društava, pet jedinica lokalne samouprave, dva fakulteta, jedna turistička zajednica i jedna zadruga) Osječko-baranjska županija je nastavila uspješno provođenje višegodišnjeg projekta dodjele potpora poljoprivrednicima sa svog područja.

  – Skupština Osječko-baranjske županije donijela je Program i Odluku o mjerama potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju kojom su uređeni uvjeti, način i postupak odobravanja potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na svom području. Ove godine javni pozivi su objavljeni 1. ožujka i traju do 15. studenoga, osim poziva za dodjelu potpora za manifestacije koji je otvoren do 1. prosinca 2023. godine ili do iskorištenja sredstava. U Proračunu Županije za dodjelu tih potpora planirano je ukupno 436.600,00 eura, s tim da danas potpisujemo ugovore s 55 korisnika, a vrijednost tih potpora je 115.659,00 eura. Preostali iznos potpora bit će dodijeljen u narednom razdoblju prema rezultatima natječaja – rekao je Mato Lukić, zamjenik župana.

  Naglasio je kako postoji veliki interes poljoprivrednika za županijske potpore te izrazio zadovoljstvo što je među njima puno mladih poljoprivrednika, čime se potvrđuje da ostaju u svojim domovima i bave se ovom djelatnosti.

  Tekst i foto: OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog