Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Centru Amadea edukacija o medijskoj pismenosti

  U sklopu 6. Dana medijske pismenosti u Centru „Amadea“ održana je prva od tri edukacije pod nazivom “Udobno se smjesti, o medijima posvijesti (i nedaj se smesti).“

  Edukacija je namijenjena pružanju informacija o pravilnom i sigurnom korištenju interneta i društvenih mreža za starije osobe, prepoznavanju lažnih oglasa i vijesti, te utjecaju modernih medija na mentalno zdravlje. Na prvoj edukaciji sudjelovali su korisnici Dnevnog boravka za starije i osamljene osobe Centra „Amadea“ te članovi Matice umirovljenika Đakovo.

  Edukacije provode dipl. psiholog Ivan Balažić, mag.cult. Kristina (s. Amadea) Birovljević, i mag.cult. Nikolina Cvitković.

  Dane medijske pismenosti organizira Agencija za elektroničke medije i Ured UNICEF-a za Hrvatsku, u suradnji s brojnim partnerima te uz podršku Ministarstva kulture i medija i Ministarstva znanosti i obrazovanja s ciljem  podizanja svijesti javnosti o važnosti medijske pismenosti i kritičkog razmišljanja o medijskim sadržajima, stvaranje prilika za medijsko obrazovanje što većeg broja građana te kao podrška osiguravanjem obrazovnih materijala za razvoj medijske pismenosti.

   Foto: Amadea

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog