Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kroz program “Radom do osmijeha 2” zaposleno 15 žena

  „Radom do osmijeha 2” naziv je treće faze programa Zaželi koji provodi Udruga invalida rada Đakovo, a kroz koji je na rok od 6 mjeseci zaposleno 15 žena pripadnica ciljane skupine koje se brinu o ukupno 90 korisnika; 24 muška i 66 ženskih.

  Vrijednost projekta je 98 214,87 eura i financiran je iz Europskog socijalnog fonda, a partneri su Zavod za socijalni rad, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Grad Đakovo.

  U sklopu projekta za mjesec veljaču, ožujak, travanj i svibanj podijeljeni su paketi s higijenskim potrepštinama korisnicima koji su u cijelosti financirani iz projekta.

      Korisnicima se pruža besplatna usluga potpore i podrške, a uključuje pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvu korisnika, pomoć u održavanju čistoće doma korisnika, pomoć pri oblačenju i svlačenju, brigu o higijeni i osobnom izgledu korisnika, pomoć u socijalnoj integraciji, u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, nabavka pomagala), pružanje psihosocijalne podrške kroz razgovor i uključivanje u društvo, pratnja i pomoć u raznim društvenim aktivnostima, drugi poslovi vezani za skrb i povećanje kvalitete života krajnjih korisnika.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog