Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Alkoholiziranog vozača policija naknadno pronašla

  Tijekom vikenda u nadzoru prometa evidentirana su 23 alkoholizirana vozača; 21 vozač osobnog automobila i 2 vozača bicikla.

  Osim alkohola, evidentirano je još 216 prekršaja od kojih 115 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 35 nekorištenja sigurnosnog pojasa, 9 nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 upravljanja pod zabranom, 2 upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, 5 upravljanja neregistriranim vozilom i 48 ostalih prekršaja.

  Na cesti kod Piškorevaca, u subotu oko 20,30 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Četrdesetpetogodišnjak iz Budrovaca upravljao je teretnim automobilom te uslijed neprilagođene brzine kretanja udario u zadnji dio osobnog automobila koji se kretao u istom smjeru. Vozač je napustio mjesto događaja prometne nesreće te je naknadno pronađen kojom prilikom je utvrđeno da mu je isteklo važenje vozačke dozvole. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost alkohola od 2,25 promila alkohola u krvi.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 3.960 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 9 bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog