Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 12 alkoholiziranih vozača, rekorder vozio s 2,30 promila

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u ostale dvije prometne nesreće nastala materijalna šteta.

  Dvije prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području Belog Manastira i Đakova.

  U nadzoru prometa zatečeno 12 alkoholiziranih vozača

  Na području PU osječko-baranjske 29. i 30. svibnja evidentirano je 12 vozača (tri osobnog automobila, osam bicikala i jedan motocikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

  Upravljao biciklom s 2,30 promila

  Najveća prisutnost alkohola utvrđena je 29. svibnja u 20,30 sati u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zatečen 41-godišnjak iz Belog Manastira koji je upravljao biciklom. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,30 promila alkohola u krvi.

  Upravljao automobilom s 2,19 promila

  Jučer, u 00,35 sati u Belišću u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 42-godišnjak iz Belišća. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,19 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650  eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog