Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanin Zvonimir Kalić nominiran za Green Lidera godine

  Đakovčanin Zvonimir Kalić, jedan od najuspješnijih ekoloških poljoprivrednika u Hrvatskoj, nedavno je nominiran za Green Lidera godine. Zvonimir sa svojom obitelji uzgaja konoplju već gotovo deset godina i vjeruje da ta biljka predstavlja neograničene mogućnosti. Kalići su svojim radom omogućili posao i drugim mještanima u selu te čvrsto vjeruju da će ljudi radije ostati u Hrvatskoj ako im se ponudi dobra ponuda za posao.

  Zvonimir Kalić je nominiran za Green Lidera godine jer svojim djelovanjem služi kao pozitivan primjer te motivira i potiče druge na usvajanje održivih vrijednosti. Za titulu Greenlidera godine odlučuje javnost glasovanjem na službenoj stranici Greencajt festivala, najvećeg festivala održivosti u regiji. Natječe se deset kandidata, a Zvonimir Kalić je jedan od njih.

  Dodjela nagrada predviđena je za 25. svibnja, zadnjeg dana Greencajt festivala, u sklopu kojeg se dodjeljuju Green Prix 2023. nagrade. Ako želite da Zvonimir Kalić osvoji titulu Greenlidera godine, možete glasati za njega na službenoj stranici festivala – ovdje. Zvonimir kaže da je za njega nominacija za Green Lidera djelomično ostvarenje snova i dokaz da sve ono što je radio, apsolutno vrijedi te da to netko prepoznaje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog