Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ulaganja u sportsku infrastrukturu

  „Osječko-baranjska županija – Europska regija sporta 2024.“ bila je središnja tema jučerašnjeg radnog sastanka župana Ivana Anušića i ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac koja je podržala predložene projekte te posebno istaknula potencijale koje istok Hrvatske ima u pogledu razvoja zdravstvenog i sportskog turizma.

  Župan Anušić naglasio je da se za predviđena ulaganja u sportsku infrastrukturu očekuje pomoć Ministarstva i Vlade, a upoznao je ministricu i s projektom sportskog inkubatora, koji će ići u realizaciju kako je i zamišljen.

  O narednim aktivnostima u projektu Europske regije sporta župan Anušić je rekao su u tijeku pripreme i aktivnosti koje su predstavljene Europskoj komisiji prilikom nominacije. – Tu se prije svega radi o sportskoj infrastrukturi koja obuhvaća ulaganja u dvorane, terene i različita borilišta, ali i potpori sportskim udrugama i klubovima na jedan drugačiji i bolji način te uključivanje međunarodno poznatih sportaša s područja naše županije – rekao je župan.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog