Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanka Iva Ćurić oduševila novom glazbenom suradnjom, ali i novim izgledom

  Jedna od naših najperspektivnijih mladih pjevačica Iva Ćurić objavila je novi singl “Presuda” u kojem je ugostila repera umjetničkog imena Matt Shaft, čija je posljednja pjesma naišla na veliki uspjeh. Ovo je njihova prva suradnja, a na ideju za gostovanje glazbenika Mateja Magdića došao je Ivin producent i vlasnik izdavačke kuće Styx Production, Tomislav Jelić Kameny.

  “Ovakav glazbeni spoj je priča novih generacija. Okupio sam svoje Slavonce jer nam je već duže vrijeme želja spojiti  trap i elektronsku glazbu. Koliko vidim, publika je odlično reagirala na pjesmu ‘Presuda’  tako da vjerujem da će se naša suradnja i nastaviti.”, objasnio je Kameny.

  Glazbu i tekst potpisuje Marina Hojsak, aranžman i produkciju uz Tomislava Jelića, Daniel Hojsak, a spot je režirao Josip Grizbaher, u produkciji Cinematic Osijek. Mnogi su u spotu primijetili Ivin atraktivan stas o kojem u posljednje vrijeme itekako vodi računa.

  Iva je prošle godine objavila svoj debitantski album “Izvan ovog vremena” na kojem se nalaze dobro poznate pjesme “Šećer”, “Sjajiš”, “Boje”, “Ranjeni” i ostale.

  “Čekala sam pravo vrijeme za objavu albuma i mislim da smo u šest godina koliko je prošlo od objave prvog singla ‘Šećer’ pokazali publici što mogu očekivati od nas. Imam potpuno povjerenje u svoj producentski tim i rad na svakom novom singlu s njima me izuzetno veseli.”, dodala je Iva.

  YouTube video

  Fotografija: Tomislav Šilovinac

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog