Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gospodarski centar novi multifunkcionalni sajamski prostor

  U tijeku su završni radovi na zgradi Gospodarskog centra u Osijeku koji gradi Osječko-baranjska županija u partnerstvu s Gradom Osijeku, a taj multifunkcionalni novi sajamski prostor ukupne površine 5.000 četvornih metara omogućit će poduzetnicima, obrtima i drugim gospodarskim subjektima izlaganje njihovih proizvoda te će biti mjesto susreta s ciljem pronalaska novih tržišta i strateških partnera. Time će poduprijeti kapacitete poduzetnika i gospodarstvenika za rast na regionalnom, nacionalnom i međunarodnom tržištu te potaknuti ulaganja u inovacije i nove tehnologije.

  Objekt je projektiran na na principu održive gradnje i zaštite okoliša korištenjem obnovljivih izvora energije te na principu gotovo nulte energije u zgradama. Objekt će imati dvije etaže. Sam izložbeni prostor biti će smješten u prizemlju, a uz njega se također nalaze četiri multifunkcionalne dvorane za poslovne sastanke i prezentacije, te druge događaje i popratne aktivnosti. Kat je namijenjen za uredske prostore.

  Prepoznali smo važnost osnaživanja gospodarske infrastrukture i prateći trendove u gospodarstvu, poduzetnicima i obrtnicima pružamo potporu u razvoju što rezultira pozitivnim gospodarskim pokazateljima na istoku Hrvatske” , izjavio je župan Anušić nakon obilaska radova.

  Kako se izgradnja Gospodarskog centra privodi kraju tako raste interes za korištenjem ovog prostora za organizaciju konferencija, sajmova i prezentacija koje se planiraju organizirati do kraja 2023. godine na području istoka Hrvatske.

  Tekst i foto: OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog