Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Održan jubilarni, 25. predbožićni susret osoba s invaliditetom

  Dom duhovne pomoći  Milosrdnih sestara sv. Križa i Župa Svih svetih jučer su tradicionalno organizirali predbožićni susret, 25. po redu, za osobe s invaliditetom, njihove roditelje i prijatelje na kojem se u dvorani Florentini okupio veliki broj sudionika iz Đakova, Osijeka, Ivankova i drugih slavonskih mjesta.

  Susret je počeo misnim slavljem koje je predvodio nadbiskup đakovačko-osječki Đuro Hranić, a nastavljen je prezentacijom dosadašnjih susreta, prigodnim programom u izvedbi djece s poteškoćama u razvoju te druženjem uz tamburice za sve sudionike susreta.

  Prisjećajući se početaka, sestra Rastislava Ralbovsky istaknula je da je na prvom susretu bilo manje sudionika te da se u međuvremenu predbožićno druženje osoba s invaliditetom i njihovih roditelja i prijatelja pretvorilo u tradicionalni i nezaobilazni radosni susret.

  Čestitajući jubilarni 25. predbožićni susret članovima „Vjere i svjetla”, nadbiskup Hranić zahvalio je sestrama svetog Križa na zauzetosti za osobe s teškoćama, posebno naglasivši da su „sestra Rastislava i sestra Marija Klara, ali i druge sestre, stup svih ovih okupljanja”.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog