Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Održan prvi modul Programa usavršavanja odgojno-obrazovnih djelatnika za rad s darovitim učenicima

  U petak, 30. rujna u sklopu Regionalnog znanstvenog centra Panonske Hrvatske je održan prvi dio Programa usavršavanja odgojno-obrazovnih djelatnika za rad s darovitim učenicima. U prvom modulu su, uz domaćina, OŠ „Josip Kozarac“, Josipovac Punitovački, sudjelovali timovi iz odabranih škola Osječko-baranjske županije:
  OŠ Budrovci, OŠ Gorjani, OŠ Matija Gubec, Piškorevci, OŠ Franje Krežme Osijek, OŠ Ante Starčevića Viljevo, OŠ Ljudevita Gaja, Osijek i OŠ Dore Pejačević Našice.

  Program usavršavanja se sastoji od ukupno 6 modula teorijske i praktične nastave, a planirano trajanje je do siječnja 2023. godine. Edukaciju provode stručnjaci iz Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije, koji će prenositi i svoja iskustva u izuzetno uspješnom radu s darovitim učenicima.
  Po završetku usavršavanja, polaznici će steći kompetencije za obavljanje stručnih poslova uočavanja i utvrđivanja darovitosti, pružanja podrške razvoju darovitih učenika te praćenja i vrednovanja darovitih učenika.

  Ovim programom Centar omogućuje kvalitetna usavršavanja odgojno-obrazovnim djelatnicima koji su do sada provodili različite aktivnosti za naše darovite učenike, inicira nove programe u ovom području, te osigurava kontinuiran, sustavan i kvalitetan rad s darovitim učenicima u našoj županiji.

  Projekt je financiran iz programa EGP, nositelj projekta je Osječko-baranjska županija, a upravitelj programa je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog