Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Đakovčanin zbog vožnje prije stjecanja prava na upravljanje uhićen i oduzeto mu vozilo

    Proteklog vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 35 vozača osobnih automobila, četiri vozača bicikala, dva vozača teretnih vozila, jedan vozač električnog romobila, jedan vozač mopeda i jedan vozač motocikla koji su bili pod utjecajem alkohola.

    Osim alkohola evidentirao je još 248 prekršaja od kojih 113 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 32 nekorištenja sigurnosnog pojasa, 14 nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 3 upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, 3 upravljanja pod zabranom, 10 upravljanja neregistriranim vozilom i 73 ostala prekršaja.

    U subotu  00:37 sati  u nadzoru prometa zaustavljen je 46-godišnjak iz Đakova, za vrijeme dok mu je rješenjem određeno da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole na rok od dvije godine zbog prikupljenih 9 negativnih bodova. Vozaču je evidentirana koncentracija 0,89 promila alkohola u krvi. Isti je unazad tri godine 6 puta pravomoćno presuđen za upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje te je uhićen i privremeno mu je oduzeto vozilo do donošenja odluke o prekršaju. Istoga dana je doveden na sud te mu je od strane suda produljeno zadržavanje do 31. listopada, izvijestila je policija.

    Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 25.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 3 negativna boda.

     

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog