Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Emotivno na završnoj konferenciji projekta “Pravo na život u zajednici starijih osoba u Općini Punitovci”

  U društvenom domu Jurjevca  Punitovačkog održana je u petak   16. rujna završna konferencija projekta “Pravo na život u zajednici starijih osoba u Općini Punitovci”. Projekt je vrijedan 1.495.275,00 kuna, u trajanju 5. listopad 2020. do 5. listopad 2022., a partneri u projektu su bili LAG “Karašica” i Udruga osoba s invaliditetom Slavonije i Baranje.

  Ostvarenje projekta u nazočnosti korisnika, gostiju i predstavnika partnera predstavila je video prezentacijom voditeljica projekta Natalija Hmura Rašić, a pozdrave i iskazano zadovoljstvo radom i ostvarenjem uputili su predstavnici partnera, Ivan Vrbanić, voditelj LAG-a “Karašica” i Vera Bačani, predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Slavonije i Baranje.

  “Projekt je obuhvatio starije korisnike svih sela punitovačke Općine. Održano je 250 radionica sa različitošću i bogatstvu sadržaja. Brojni su izleti u mjesta bliže i šire okolice, a brojna su i druženja u prirodi ribnjaka u selima Općine. Igrale su se društvene igre, održavana su stručna predavanja psihologa, upriličene su posjete i potpomognutom područjima, organizirana su kupanja u Bizovačkim toplicama, vršeni su prijevozi u đakovački Dom zdravlja i KBC Osijek i još puno toga”, rekla je voditeljica projekta Natalija Hmura Rašić pozvavši nazočne da pogledaju izložene brojne radove i fotografije sa radionica.

  Dojmove o projektu i iskazano zadovoljstvo izreke su korisnice Ana Stipanović i ljubica Vučković, a zahvalu uz cvijeće voditeljici Nataliji te voditeljicama za krajnje korisnike, Suzani Komar i Marini Tabaček Konjušak, kao i asistentu vozaču Dini Kurici uputili su Josip Luka i najstariji osamdeset osmo godišnjak Adam Kukučka, Marić.

  Uslijedilo je druženje uz domjenak i nadu da će se projekt nastaviti.

  Tekst i foto: M. Knežević

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog