Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija poziva na oprez u prometu

  U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano je devet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tri prometne nesreće dogodile su se na području Đakova, po dvije na području Osijeka i Belišća te po jedna na području B.Manastira i D.Miholjca.

  I ovoga vikenda policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske provode pojačane mjere usmjerene na prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica.
  Policijski službenici će prvenstveno obratiti pozornost na prekršaje prekoračenja brzine kretanja, alkohol, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom kao i druge teže prometne prekršaje (upravljanje pod zabranom, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, oduzimanje prednosti prolaska pješacima i dr.).

  Danas i sutra očekuje se intenzivniji promet prema marijanskim svetištima pa iz policije pozivaju sve sudionike u prometu  na dodatni oprez.

  Iz Policijske uprave osječko-baranjske podsjećaju hodočasnike koji će za blagdan Velike Gospe hodočastiti u Aljmaš da je cesta Osijek – Aljmaš  zatvorena za promet svim vozilima. Promet se odvija obilaznim cestovnim pravcima sukladno postavljenoj prometnoj signalizaciji. Pješacima je dopušteno kretanje tim cestovnim pravcem.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog