Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nesvakidašnje vjenčanje na jurjevačkom ribnjaku

  Ponekad u medijima gledamo i slušamo o posebnosti nekog vjenčanja, o vjenčanju izvan službenih prostora matičnog ureda, a rijetko se to događa na našim prostorima Đakovštine pa i Slavonije, a eto dogodilo se u Jurjevcu Punitovačkom, u punitovačkoj Općini.

  U Jurjevcu Punitovačkom, u petak 12. kolovoza u poslije podnevnim satima u ljepoti okoliša jurjevačkog ribnjaka vjenčali su se pred matičarom Mariom Macanovićem iz Livane, Marija Jakić, magistrica edukacije kemije iz Livane i Bojan Đurić, grafički dizajner iz Osijeka.

  Na ideju o vjenčanju došla mladenka Marija koja porijeklo nosi iz Jurjevca po poznatom jurjevačkom brijaču, Stanku Kolariku, zvanom Brico i baki Heleni. Mladoženja prihvatio, prihvatili roditelji Marija i Cmiljan Jakić i Branko Đurić, prihvatio i matičar i eto vjenčanja na prigodno uređenom ribnjaku.

  Slavlje se nastavilo u novom jurjevačkom društvenom domu, u kojemu je to prvo slavlje vjenčanja od izgradnje. Oko 120 uzvanika ovog posebnog vjenčanja zabavljao je TS „Arteški bunar“.

  Želja nam je bila svoje „da“ izreći u selu, u ljepoti zelenila, u ljepoti prirode, a Jurjevac sa kojim smo na neki način povezani i prekrasan ribnjak sa uređenim okolišem, vode i zelenila trave i krošnji drveća bio je idealan“, kažu mladenci.

  Pa eto, Marija i Mario sretno vam i svako dobro na zajedničkim stazama života.

  Tekst i foto: M. Knežević

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog