Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Pečeni vol i degustacija vina na 35. Bonaviti u Trnavi

    Nakon jučerašnjeg programa u Mandićevcu, Dani otvorenih vinskih podruma Đakovačkog vinogorja, manifestacije koju organizira Turistička zajednica grada i općine Drenje i Trnava, nastavljaju se danas u Trnavi gdje se održava jubilarna, 35. Bonavita.

    Program je počeo prijepodnevnom radionicom za djecu „Ruralni atelje”, a nastavlja se poslijepodne od 16 sati degustacijom vina vinsko-turističke ceste „Zlatarevac” i vinskog podruma Đakovačko-osječke nadbiskupije. Mala škola vina Đakovačkog vinogorja je u 18 sati, a od 19:30 je svečani program jubilarne Bonavite tijekom kojega će biti uručena priznanja najboljim vinarima. Ove je godine na ocjenjivanje pristiglo 168 uzoraka iz svih pet slavonskih županija.

    Šampion Bonavite i šampion predikatnih vina je „Traminac izborna berba prosušenih bobica 2016.” Iločkih podruma. Šampon graševine je „Graševina 2020.” Mons Aureus d.o.o. iz Draža, šampion suhih bijelih mirnih vina je „Sauvignon blanc 2021.” Vinaraija Süber Osijek, šampion crnih vina je “Mješavina sorata cabernet sauvignonon, merlot i cabernet franc” iz 2017. Kutjevo d.d.”.

    Predviđen je i bogat glazbeni program, a uz degusaciju vina,   sve posjetitelje čeka i besplatni pečeni vol.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog