Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dani otvorenih vinskih podruma Đakovačkog vinogorja

  Turistička zajednica grada Đakova te općine Trnava i Drenje danas i sutra organiziraju Dane otvorenih vinskih podruma Đakovačkog vinogorja. Program je dio Vinskog mjeseca Osječko-baranjske županije, ističe Marija Burek, direktorica Turističke zajednice grada Đakova.

  Danas je na vinsko-turističkoj cesti Mandićevac prvi dan održavanja Dana otvorenih vinskih podruma Đakovačkog vinogorja, a to je ujedno i program Dana otvorenih vinskih podruma OBŽ i, naravno, 56. Đakovačkih vezova, a od 16 sati kreće degustacija vina na vinsko-tuirističkoj cesti Mandićevac. Pripremili smo i vinski kviz u 19 sati u Vinskoj kući Franjić, a u 20 sati je glazbeni program. Za sve zainteresirane je organiziran i besplatni prijevoz do tog vinogorja. Cijeli program organizira Turistička zajednica OBŽ, Osječko-baranjska županija, TZ grada Đakova i Grad Đakovo, a ovo je druga godina održavanja ove manifestacije i vjerujemo kako će, kao i prošle godine, biti dosta posjetitelja koji će moći uživati u vinima Mandićevačkog vinogorja”, kaže diretkorica TZ Marija Burek.

  Subotnji program u Trnavi u znaku je 35. Bonavite, kulturno-gospodarske manifestacije vinogradara Slavonije i Baranje, a počinje u 10 sati radionicom „Ruralni atelje” za djecu osnovnoškolske dobi u DVD-u Trnava .

  Od 16 sati je degustacija vina vinsko-turističke ceste „Zlatarevac i vinskog podruma Đakovačko-osječke nadbiskupije, u 18 sati je Mala škola vina Đakovačkog vinogorja, od 19:30 je svečani program jubilarne 35. Bonavite, aod 21 sati je glazbeni program.

  Ove je godine organiziran i autobusni prijevoz iz Đakova do Mnadićevca i Trnave, a planirani polazak za oba dana je u 16:00 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog