Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Trojica završila na triježnjenju

  Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske provedene su pojačane mjere nadzora prometa na cestama tijekom kojih su evidentirana 33 vozača osobnih automobila, osam biciklista i dva vozača teretnog automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola.

  Osim alkohola, policijski službenici su evidentirali još 195 prekršaja od kojih je bilo 87 prekršaja prekoračenje brzine kretanja vozilom, 14 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 16 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, četiri prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, dva prekršaja upravljanje pod zabranom, tri prekršaja upravljanja neregistriranim vozilom, 1 odbijanje ispitivanja na prisutnost droga u organizmu i 68 ostalih prekršaja.

  U subotu 28. svibnja, oko 13,35 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 66-godišnjak iz Đakova prije stjecanja prava na upravljanje vozilima.

  Alkotestiranjem mu je evidentirana koncentracija od 1,50 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjene prekršaje propisana je novčana kazna do 35.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i devet negativnih prekršajnih bodova.

  Oko 15 sati u Đakovu u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 40-godišnjak iz Đakova kojemu je preliminarnim ispitivanjem utvrđena prisutnost droga u organizmu, a odbio je liječnički pregled te izuzimanje krvi i urina radi analize.

  Za počinjen prekršaj propisana je novčana kazna do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova.

  Oko 16,40 sati u Đakovu, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnjak iz Kuševca prije stjecanja prava na upravljanje vozilima. Alkotestiranjem mu je evidentirana koncentracija od 1,31 promila alkohola u krvi.

  Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjene prekršaje propisana je novčana kazna do 35.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i devet negativnih prekršajnih bodova.

  Oko 03,10 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 20-godišnjak iz Starih Perkovaca. Alkotestiranjem mu je evidentirana koncentracija od 1,50 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog