Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pijani 25-godišnjak radio nered na benzinskoj postaji

  Jučer oko 3 i 30 sati, na benzinskoj postaji južne obilaznice u Osijeku 25-godišnjak, u vidno alkoholiziranom stanju, narušavao je javni red i mir.

  Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola u krvi od 2,25 grama po kilogramu.

  Unatoč upozorenjima, muškarac je cijelo vrijeme nastavio s vrijeđanjem i omalovažavanjem policijski službenika, a kada su nad njim uporabljena sredstva prisile počinio je i kazneno djelo „Prijetnja“ prema policijskom službeniku.

  Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku policijski službenici I. Policijske postoje Osijek s Ispostavom Čepin su istoga dana obavili pretragu doma kod 25-godišnjaka, prilikom koje je pronađeno deset paketa s ukupno 6.470 grama marihuane, pištolj marke „CZ“ model 75 s pripadajućim spremnikom, 17 metaka kalibra 9 milimetara i zračnu pušku marke “CZ”.

  Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno postojanje osnove sumnje da je 25-godišnjak počinio kazneno djelo prijetnje prema službenoj osobi i kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

  Protiv počinitelja slijedi Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, kao i Optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog