Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nakon šest mjeseci radova, u prometu kružni tok prema Satnici Đakovačkoj

  Nakon šest mjeseci radova, od jutros je za promet otvoren kružni tok prema Satnici Đakovačkoj, doznajemo od Ivice Vuletića, šefa Operative građenja Poduzeća za ceste Slavonski Brod i glavnog inženjera gradilišta.

  “Nakon malo duljeg vremena konačno su završeni svi projektom predviđeni radovi i još neki radovi koji su napravljeni po uputama nadzornog inženjera. U ovom trenutku kružni tok je spreman za prihvat konzumenata, odnosno naših vozača i mi smo je pustili u promet. Međutim, s obzirom da još nije odrađen tehnički pregled koji će uslijediti u nekom roku ovisno o tome kako će se organizirati nadležne službe. Ovo puštanje u promet je zapravo probno, ostat će i dalje određeni znakovi koje će upozoravati vozače da je moguće da na tom gradilištu, jer je to još uvijek gradilište budu obavljani još neki radovi, pa je i brzina na prilaznim krakovima i kroz kružni tok ograničena na 30 km/h, međutim, promet funkcionira normalno”, rekao je Vuletić.

  Na kružnom toku je izgrađena i javna rasvjeta, ističe glavni inženjer gradilišta Vuletić.

  “Postoje četiri prilaza, iz pravca Našica, Đakova, Osijeka i Slavonskog Šamca odnosno Vrpolja, na kružnom toku također postoji jedan izmjenjivi prometni znak za upozorenje pješacima koji prelaze ali i ostalim učesnicima u prometu. Radovi su trajali šest mjeseci”, zaključio je šef Operative građenja Poduzeća za ceste Slavonski Brod, Ivica Vuletić.

  FOTO: Ustupljene fotografije

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog