Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčaninu izmjereno 2,46 promila, završio na triježnjenju

  Sinoć još jedna žrtva u prometu na području Osječko-baranjske županije. Oko 18:30, kako je izvijestila Policijska uprava osječko-baranjska, u Grabovcu, u Baranji, dogodila se prometna nesreća, odnosno nalet osobnog automobila na 87- godišnju pješakinju koja je preminula.

  Osim te prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom, u protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su još četiri nesreće od kojih su u jednoj ozlijeđene četiri osobe, dok je u ostalima nastupila materijalna šteta.

  Na području Belog Manastira i Đakova evidentirane su po dvoje prometne nesreće, a u Osijeku jedna.

  Tijekom vikenda u prometu su zaustavljena 22 alkoholizirana vozača od kojih je šest vozača bicikla i 16 vozača osobnog automobila.

  Najveća koncentracija alkohola evidentirana je 20. svibnja, oko 17,45 sati, u Đakovu, kada je u prometu zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 45-godišnjak kojem je izmjereno 2,46 promila alkohola u krvi.

  Vozač je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja alkohola.
  Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna do 20.000 kuna, izricanje zaštitne mjere zabrana upravljanja motornim vozilima u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog