Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • STEM radionice u Goranovoj školi

  Osnovna škola „Ivana Gorana Kovačića“ domaćin je EU projektu „Sa STEMom raSTEMo“, u okviru kojega se učenicima trećih i četvrtih razreda kroz tri edukativne radionice omogućava da na zanimljiv i poučan način, primjeren njihovom uzrastu, dođu do osnovnih spoznaja iz biologije, kemije, fizike, informatike i robotike

  Tako će na ovim radionicama učenici po prvi put imati priliku sudjelovati u praktičnim pokusima, mikroskopirati pomoću najnovijih LCD mikroskopa, programirati robote te koristiti digitalne obrazovne platforme.

  Potvrdu ovakvom pristupu znanosti, stručnosti i načinu rada dalo je i Ministarstvo znanosti i obrazovanja koje je verificiralo ovaj program, pa se u 20 hrvatskih županija, među kojima je i Osječko-baranjska, učenicima nižih razreda i njihovim nastavnicima, otkrivaju novi inovativni modeli podučavanja” – ističe autorica projekta prof. Nikolina Ribarić.

  Projekt „Sa STEMom raSTEMo“ kojemu je cilj popularizirati znanost i STEM područje među djecom i općom populacijom, financira se iz Europskog socijalnog fonda na način da 85% iznosa sufinancira EU, a 15% iznosa Vlada Republike Hrvatske.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog