Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U protekla 24 sata, četiri prometne nesreće, za vikend pojačana kontrola prometa

  Sukladno sačinjenom planu Roadpola – mreže prometnih policija Europe, u razdoblju od 21. do 27. ožujka, na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske, policijski službenici provesti će pojačane mjere usmjerene na kontrolu brzine kretanja svih sudionika u cestovnom prometu. Ove mjere također će se provodit na području cijele Republike Hrvatske kao i u svim državama članicama Roadpola.

  U nadolazećem vikendu policijski službenici provesti će pojačane mjere usmjerene na evidentiranje prekršaja koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica u istima. Prvenstveno će se obratiti pozornost na prekršaje prekoračenja brzine kretanja, vožnja pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i druge teže prometne prekršaje, upravljanje pod zabranom, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, oduzimanje prednosti prolaska pješacima i na sve druge prometne prekršaje.

  U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirane su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom, kojom prilikom su dvije osobe zadobile tjelesne ozlijede. Tri nesreće dogodile su se na području Osijeka, a jedna na području Đakovštine.

  FOTO: Ilustracija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog