Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Ljekarnama Srce bilo je upita o tabletama joda

  Ratna zbivanja u Ukrajini i prijetnje upotrebom nuklearnog oružja u dijelu javnosti pobudili su zanimanje za tablete joda.

  Imali smo pojedinačnih upita pacijenata u svezi nabave i izdavanja tableta joda za slučaj nuklearnih katastrofa, lijek se izdaje samo na liječnički recept, uz uputu liječnika o doziranju te ga nije moguće nabaviti u slobodnoj prodaji u ljekarni. Ljekarne Srce nisu dosada naručile spomenuti lijek jer nisu zaprimile niti jedan recept i ono što je važno naglasiti – kako nema indikacija za taj lijek, osim u slučaju nuklearnih katastrofa i to nije lijek koji se izdaje na svoju ruku i nema smisla da se uzima bez opravdanog razloga. U ovome trenutku lijeka ni nemamo na zalihama zato što dosad nismo zaprimili niti jedan recept za spomenuti lijek i nadamo se da do toga neće ni doći, ali u slučaju da pacijent dobije uputu od liječnika o doziranju lijeka i liječnički recept za taj lijek, Ljekarne srce će ga naručiti”, izjavila je za naš Radio glasnogovornica Martina Gavran Duvnjak.

  Što se tiče drugih ljekarni u gradu, doznajemo da nije bilo službenih upita građana, osim pojedinačnih privatnih upita kod farmaceuta.

  Foto: Arhiva

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog