Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • „Gradonačelniče, koliko vam još treba djelatnika i koliko puta po 100 dana da uhvatite ritam?”

  Gradonačelniče, koliko vam još treba djelatnika i koliko puta po 100 dana da uhvatite ritam? – pita u svom priopćenju gradska vijećnica  Mirjana Adrić upozoravajući na stanje u kojem se nalaze kulturne, sportske i druge udruge.

  Unatoč tome da već znamo da s Vama nema komunikacije, činjenica je da život ide dalje i da mora funkcionirati. Ne dovodeći u pitanje da ste Vi prvi čovjek grada i odgovorni za njegovo funkcioniranje, želimo Vas podsjetiti na Vašu obvezu pravovremenog upravljanja proračunskim novcem, jer se radi o novcu građana, koji njima pripada, a ne o Vašem.

  Naime, život kulturnih, sportskih i drugih udruga koje djeluju u našem gradu dovodite u apsurdno stanje u kojem ne mogu planirati, niti normalno funkcionirati sa svojim redovitim aktivnostima.

  Gotovo je polovica ožujka, a Vi još niste objavili javni poziv za njihovo financiranje u 2022. godini. Isto tako, još niste objavili javni poziv za financiranje programskih sadržaja elektroničkih medija od interesa za Grad Đakovo u 2022. godini.

  Kasnite s objavom javnog poziva za dodjelu javnih priznanja povodom Dana grada.

  Iako je akademska godina negdje na svojoj polovici, Vi još uvijek rješavate studentske stipendije. Brzina kojom rješavate Vaše obveze, nakon što i raspišete javne pozive pa do njihove realizacije, dovest će u pitanje opstojnost redovitog funkcioniranja svih.

  Moguće da Vama sve to ne znači ništa, da Vas nije briga,  ali, na Vašu žalost, na to nemate pravo.

  Koji broj djelatnika Vam još treba i koliko još puta po 100 dana da uhvatite ritam s obavljanjem redovitog posla?”- pita na kraju priopćenja gradska vijećnica Mirjana Adrić.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog