Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dva vozača na triježnjenju tijekom vikenda

     Proteklog vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena 52 vozača osobnih automobila i 3 biciklista koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.
  Osim alkohola, evidentirano je i 298 prekršaja od kojih 166 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 19 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 24 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 5 upravljanje pod zabranom, 7 upravljanje neregistriranim vozilom, 1 odbijanje ispitivanja na prisutnost droga u organizmu i 74 ostala prekršaja.
  U subotu, 5. ožujka, iza ponoći u Đakovu u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 53-godišnji hrvatski državljanin, a evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,87 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.
  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.
  Također u Đakovu iza ponoći zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 24-godišnji hrvatski državljanin kojemu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,14 grama po kilogramu te je također smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.
  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog