Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predstavljena poezija Dubravka Duića Dunje

  U Gradskoj knjižnici i čitaonici sinoć je upriličena večer ljubavne poezije na kojoj je predstavljena zbirka pjesama “Ljubavne iz Lokvanjskog sokaka” vukovarskog pjesnika Dubravka Duića Dunje.

  Riječ je o autobiografskim stihovima u kojima iskreno i bez patetike, progovara o ljubavi prema ženi, rodnom kraju… Autor svojim pjesmama iskazuje što za njega znači ljubav u punom smislu te riječi – ljubav je za njega neraskidiva cjelina sazdana od nekoliko riječi – žena, majka, Dunav i Slavonija.

  Dubravko Duić Dunja, osim poezijom, bavi se i slikarstvom, skulpturom i ilustracijom knjiga. Prošle godine osvojio je i prvu nagradu i priznanje publike na 12. Danima Luke Botića u Đakovu, o čemu je sinoć govorio i književnik   Mirko Ćurić. Dunja je, inače, dragovoljac Domovinskog rata, branitelj Vukovara i bivši logoraš srpskih koncentracijskih logora.

  Pjesme Dubravka Duića Dunje, uz autora koji je svojim nastupom i neposrednošću osvojio publiku, čitali su i Vesna Kaselj, Ana Tadić, Suzana Šimunović i Krešo Marić, dok je glazbeni dio upotpunio  Duo AH.

  Organizaciji toga kulturnog događaja, koji je publika toplo pozdravila, uz Gradsku knjižnicu i čitaonicu, inicirala je Marica Kovač.

  Foto: Ustupljena fotografija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog