Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pogledajte program 28. Đakovačkih bušara

  Primjereno epidemiološkim uvjetima, u subotu i nedjelju održat će se 28. Đakovački bušari u online, odnosno ofline kombinaciji. Organizatori su Turistička zajednica i Grad, a partneri Centar za kulturu i Konjogojska udruga Široko Polje.


  Subotnji program, prilagođen epidemiološkim mjerama, počinje u 9 sati, a sastoji se od „Bušarenja“ – koje uključuje šetnju đakovačkim korzom uz prezentaciju i prodaju tradicionalnih i autohtonih proizvoda, uličnih zabavljača: slikara, žonglera, štulera, klauna te izložbe fotografija „Đakovački bušari“. Svi maskirani šetači su dobrodošli, poručuju iz Turističke zajednice.


  Istoga dana, u Centru za kulturu s početkom u 18:00 sati bit će održana predstava „Vrijeme za bajku“ Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka, a ulaz je besplatan.
  Sastavni je dio programa ovogodišnjih Bušara je i izbor najuređenijeg poslovnog prostora na temu Đakovačkih bušara i virtualni izbor najbolje pojedinačne, grupne i obiteljske maske, odnosno kostima. Pojedinosti izbora objavljeni su na mrežnim stranicama Turističke zajednice.


  Dio programa ovogodišnjih 28. Đakovačkih bušara je i nedjeljno pokladno jahanje u Širokom Polju s početkom u 12:00 sati.

  1 komentar

  1. Pingback: Pogledajte program 28. Đakovačkih bušara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog