Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gradska vijećnica Ivana Francem: “Grad nema plan o stavljanju kuće Reichsmann u funkciju”

  Gradska vijećnica liste „Za boje našeg Grada” Ivana Francem oglasila se priopćenjem u kojem navodi da „izbjegavanjem davanja konkretnog odgovora gradonačelnik potvrđuje da Grad nema plan o stavljanju kuće Reichsmann u funkciju”.

  U svom priopćenju ističe da je na sjednici Gradskog vijeća održanoj 31.01.2022. uputila gradonačelniku pitanje da pojasni koja će dokumentacija biti izrađena za obnovu kuće Reichsmann na gradskom korzu, a za koju je Grad predvidio 200.000 kn u gradskom proračunu.

  Podsjetila sam gradonačelnika da je prilikom kupovine ovog objekta prije tri godine, za koji je grad platio 4 milijuna kuna, izjavio da bi od njega bilo neozbiljno da u takav projekat ulazi, a da ne postoji plan što i kako dalje. Nakon 3 godine ništa se nije promijenilo, a mi i dalje čekamo da se ozbiljnost tog projekta predstavi građanima. Muk gradskih poglavara nastao je nakon elaborata koji je izradio Konzervatorski ured iz Osijeka, a koji su građani platili 215.000 kn, i nakon njega nikada nije razrađen daljnji plan što i kada napraviti sa kupljenom nekretninom.

  Jučerašnje odbijanje gradonačelnika da konkretno odgovori koliko bi cijela investicija koštala građane, kada namjeravaju početi s njom i imaju li konkretan plan, dovoljan je odgovor da tijekom ove godine ne trebamo očekivati da će grad biti oplemenjen kulturno-društvenim sadržajem kako je to gradonačelnik pompozno i samouvjereno najavio kada je nekretninu kupio.

  Bojim se da će nam centar grada postati gradsko ruglo kao i zgrada Mimoze, koja propada u neodgovornim gradskim rukama zadnjih par godina”, navodi se u reakciji gradske vijećnice Ivane Francem.

  1 komentar

  1. Pingback: Gradska vijećnica Ivana Francem: “Grad nema plan o stavljanju kuće Reichsmann u funkciju”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog